top of page

Samenwerkingsverbanden

Hieronder vindt u een overzicht van voorbeelden van onze samenwerkingsverbanden

Huisartsen en apotheken

 

 

Thuiszorg Zusters werkt samen met alle huisartsen en apothekers. U hebt geen verwijzing van uw huisarts nodig voor het starten met thuiszorg, wel vragen wij na uw toestemming uw medisch dossier op voor onderbouwing van zorg naar de zorgverzekeraar. 

Wij werken met een online platform samen met de apotheek genaamd nCare. Via nCare krijgen wij de toedieningslijsten en medicatie overzichten digitaal aangeleverd vanuit uw eigen apotheek. Hierdoor zijn medicatie fouten minder snel gemaakt en hoeven er minder bomen gekapt te worden voor het papier. 

ncare-logo.png
mediq-logo.png

Thuiszorg Zusters is distributeur bij Mediq. Mediq is een zorgmiddelen- en producten leverancier. Denk bijvoorbeeld aan infuuspompen, waardoor de opstart van terminale thuiszorg voorspoedig snel verloopt. 

Thuiszorg Zusters werkt samen met Thuis-mondzorg. Mondhygiëniste Kasper is in 2022 begonnen met zijn eigen tandartsenpraktijk bij de cliënten thuis. Hij werkt nauw intensief samen met een tandarts. Hierdoor hoeven de cliënten niet meer naar de tandartsenpraktijk toe, maar komt de tandartsenpraktijk naar u!

Voor de vergoedingen en behandelingen kunt u contact opnemen via;

www.thuis-mondzorg.nl

06-83501506

2022-04-04.jpg
De uiteinden bijsnijden

Kim Ruijtenberg

Kim is een lieve zorgzame kapster aan huis.

Ze doet dit al jaren met liefde en plezier, voor oudere mensen is dit vaak een uitkomst omdat Kim op locatie komt.

Ze is te bereiken op Tel Nr. 06 - 15 48 27 96

bottom of page