top of page

Onze projecten op het gebied van innovaties

Hieronder vindt u de laatste ontwikkelingen op het gebied van innovaties, zorgtechnologieën en kwaliteit van zorg die Thuiszorg Zusters inzet om de kwaliteit van zorg te verbeteren. 

Nedap ONS  - Caren Zorgt 

Thuiszorg Zusters werkt met het elektronisch patiënten dossier Nedap ONS. Via Nedap wordt uw dossier online bijgehouden. Dit systeem voldoet aan alle eisen op het gebied van privacy wetgeving. Wij bewaren 20 jaar uw patiëntengegevens. Alleen medewerkers die bij u komen hebben toegang tot uw dossier. 

Wilt u zelf inzicht hebben in uw eigen patiënten dossier? Thuiszorg Zusters werkt met Caren Zorgt. Dit is een onderdeel van Nedap ONS. Hier kunt u de planning zien, uw rapportages meelezen, uw zorgplan bekijken en communiceren met uw zorgverleners. 

caren_logo_plus_tekst.gif
Nedap-ons-logo.jpeg

Mijn Handelingen 

Om de bevoegd- en bekwaamheid van onze medewerkers bij te houden maakt Thuiszorg Zusters gebruik van de app Mijn Handelingen. Via deze app kunnen onze medewerkers zelf een dossier aanmaken en hun bevoegd- en bekwaamheden bijhouden. Dit geeft zowel een inzicht voor de werkgever en de werknemer. 

De Zorginkopers

Thuiszorg Zusters krijgt ondersteuning vanuit de Zorginkopers. Zij ondersteunen bij het up to date houden van het kwaliteitsmanagement systeem. Zij ondersteunen bij het voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving, de inkoop- en kwaliteitseisen en informatiebeveiliging. 

Hierdoor hebben wij alle kwaliteitsdocumenten via een beveiligd portaal altijd up to date. 

395dd6d35bed8b9c11a507010dd0133d30f0eb89.png
Logo compleet.png
bottom of page