top of page
verpleging thuiszorg zusters logo.png

Verpleging

Zusters levert naast persoonlijke verzorging ook verpleegkundige zorg aan huis. Dit kan betekenen dat u een wond heeft die verzorgd moet worden, u hebt ondersteuning nodig bij het toedienen van injecties, ect. 
Wij leveren niet alleen zorg, maar wij kijken ook verder naar de toekomst. Heeft u een stoma gekregen en wilt u graag ondersteuning bij het zelfstandig worden in de verzorging van uw stoma? Wij helpen u daar graag bij. 
*Wondzorg
*Injectie/infusie
*medicatie toezicht en toediening
*verzorging en begeleiding bij een beroerte (CVA)
*diabetes begeleiding / insulinetoediening
*katheteriseren
*blaasspoelen
*zwachtelen
*sondevoeding

Direct zorg aanvragen
palliatieve-zorg-thuiszorg-zusters-logo.

Palliatieve Zorg

´Palliatieve zorg is aan de orde wanneer de ziekte van de patiënt ongeneeslijk blijkt te zijn´

Totaalzorg op maat

De laatste levensfase start wanneer de ziekte die u heeft ongeneselijk blijkt te zijn. 

Thuiszorg Zusters richt zich erop om u en uw naasten in deze fase een zo'n hoog mogelijk kwaliteit van leven te geven. Door het voorkomen en verlichten van lijden door middel van vroegtijdige signalering, zorgvuldige beoordeling en behandeling van pijn. 

Er komen in deze fase veel vragen, onduidelijk- en onzekerheden op u af. De juiste begeleiding kan geboden worden door middel van:

  • Eerstelijns multidisciplinaire samenwerking met uw eigen specialisten.

  • U, uw wensen en behoeften staan altijd centraal.

  • De zorg wordt geboden door een klein, wendbaar en warm team.

  • U heeft altijd een vast aanspreekpunt. 

Iedere palliatieve fase is verschillend en kent andere kenmerken. Hierdoor is zorg op maat noodzakelijk om zo hoog mogelijk kwalitatieve zorg te bieden die aansluit bij uw situatie. 

Afscheid nemen in uw eigen omgeving

Als genezen niet meer mogelijk is, krijgt het leven ineens een andere wending. Wanneer u de laatste levensfase bereikt spreken we van de terminale fase. U kunt ervoor kiezen om in uw eigen omgeving te sterven. Onze wijkverpleegkundigen gaan samen met u en uw familie en naasten in gesprek om te wensen en behoeftes te bespreken. 

Wilt u liever in een hospice overlijden? Ook dit is mogelijk. Onze medewerkers zullen ondersteunen bij het vinden van de juiste plek en zullen bemiddelen bij alle zaken rondom de 'laatste' verhuizing.

 

bottom of page