top of page
Ontwerpen op een Tablet

Vacature Leerling/ Stagiair

Voor ons gezellige, maar bovenal professionele zorgteam in Ede en Didam en omgeving zoeken wij een leergierige en enthousiaste leerling. Een leerling die meedenkt en kijkt waar de verbeterpunten liggen voor  Thuiszorg Zusters. 

 

Wat zoeken wij in jou
Ben jij een leerling in het 3de of 4de jaar van de MBO-4 of HBO-5/6, en ben jij op zoek naar een stageplaats in een jong en innoverend team? Wij vinden het belangrijk dat jij je zowel op persoonlijk als professioneel vlak gaat ontwikkelen en gaat uitzoeken wat voor een verpleegkundige jij gaat worden. Sta je open voor een uitdagende stage, waarbij je veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid krijgt?  Onder begeleiding van je collega’s en een werkbegeleider leer je stap voor stap zorg, begeleiding en welzijn aan onze cliënten te bieden. Je neemt initiatief en denkt in oplossingen. 

 

Wie zijn wij?
Thuiszorg Zusters is een jong en groeiend bedrijf. Het bedrijf is door 2 jonge HBO- Verpleegkundige opgericht die net dat beetje extra zorg willen geven aan de cliënt. Onze slogan is dan ook ‘zorg met een gouden randje’. Bij ons staat de cliënt centraal, wij kijken verder bij Thuiszorg Zusters. Wij zijn op zoek naar collega’s die net als ons verder kijken. Wij vinden het belangrijk om een goede band met onze collega’s op te bouwen, en ook hierin net weer dat beetje extra te bieden. Er is dan ook voldoende ruimte voor persoonlijke of professionele groei. Laagdrempeligheid is bij ons de key, de deur van ons gezellige kantoor staat altijd open en de koffie (of thee) staat klaar. 

 

Wat heb je nodig?

  • Een studievoortgang bewijs

  • Een flinke dosis enthousiasme

  • Een goedwerkend luisterend oor

  • Je vindt het niet erg om ook in het weekend stage te lopen

  • Je bent in het bezit van een recente VOG of bereid deze aan te vragen

  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B of AM

 

Wat bieden we jou?

  • Hoe groot de digitale zak met geld wordt die we iedere maand op je bankrekening storten hangt af welk leertraject je doorloopt, je werkervaring en niveau.

  • Bij Thuiszorg Zusters vinden we het belangrijk dat jij goed op je plek zit. Mocht de klik na het afronden van jouw stage nog steeds zijn, dan gaan we graag weer met jou in gesprek voor een baanaanbieding. 

  • Reiskostenvergoeding

  • Voor de deur van ons kantoor staan een aantal auto' s en scooter klaar welke als roulatie voertuig gebruikt mag worden.

Ben jij opzoek naar een maatschappelijke stage? Neem contact op met kantoor voor de mogelijkheden.

bottom of page