top of page
dementiezorg-thuiszorg-zusters-logo.png

Begeleiding individueel

''Heb jij al kennis gemaakt met een van onze buddy's? ''

 

Hallo daar, geweldige senioren en senioren in wording! Bij ons draait alles om het creëren van een happy senior-leven, en dat alles in het comfort van uw eigen huis. Wie zegt dat ouder worden saai moet zijn? Zeker niet bij ons!

Bij Thuiszorg Zusters begrijpen we dat jullie unieke individuen zijn, met elk een eigen verhaal en avonturen. Jullie zijn onze helden, en we willen graag jullie steun en hulp bieden om die zelfstandigheid te behouden en om jullie levens nog mooier te maken!

Onze missie is simpel: jullie helpen om eventuele uitdagingen als superhelden te overwinnen! Ons team van toegewijde begeleiders staat klaar om jullie te ondersteunen op allerlei gebieden. Of het nu gaat om het behouden van die superpowers van jullie fysieke gezondheid, het bestrijden van eenzaamheid, het verbeteren van jullie sociale interacties of het ontdekken van gloednieuwe interesses. 

En het beste is, Jullie zijn de regisseurs van jullie eigen avontuur. Samen maken we een plan op maat om jullie te helpen jullie superkrachten te behouden en dat gevoel van controle over jullie leven vast te houden.

Wat staat er op ons menu van diensten? We hebben "Begeleiding individueel op maat", dat betekent dat we ons helemaal richten op jullie behoeften, wensen en doelen! We bieden ook "Blokzorg" - niet het bouwen van blokkentorens, maar wel langdurige een begeleider over de vloer. Daarnaast nemen we ook lichte huishoudelijke taken op ons.

Wacht even, voordat jullie je capes omdoen, hebben we nog een klein detail om te vermelden - op dit moment zijn we beschikbaar op basis van een WLZ indicatie. Maar no worries, we werken hard om onze diensten voor iedereen beschikbaar te maken!

Neem contact op:

 

Vul ons eenvoudige online formulier in of bel ons rechtstreeks om je behoeften en wensen te bespreken. We luisteren aandachtig naar jouw verzoeken om een oplossing op maat te bieden.

Contact

Neem contact met ons op:
arrow&v

Bedankt voor uw inzending.

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Hoofdkantoor

Ottostraat 9B

6716 BG Ede

085 - 876 94 30

Voor vragen en advies
 
Bel naar:
085 - 876 94 30

Mail naar:
Info@thuiszorgzusters.nl

bottom of page